5% отстъпка от цената на климатик до 31.08.2018 г. при закупуване на лизинг през TBI за 12, 18 или 24 месеца
За нас Информация за Клима Вент

Фирма "Климавент" е с дългогодишен опит в областта на климатизацията, вентилацията и отоплителната техника. За разлика от повечето компании занимаващи се с климатизация ние работим с голямо разнообразие от марки и модели (почти всички познати на българския пазар) като се започне от вискокачествените японски климатизатори като MITSUBISHI HEAVY (произведени в Япония и Тайланд), FUJITSU и FUJITSU GENERAL (произведени в Япония и Тайланд), TOSHIBA (произведени в Япония и Тайланд), DAIKIN (произведени в Япония,Тайланд,Белгия,Чехия) до марки от среден клас като Haier (произведени в Китай), Midea (произведени в Китай), и т.н. Но всички марки и модели климатици са утвърдени на нашия пазар, както и може да се поеме гаранцията им на 100%, за разлика от много наши колеги занимаващи се с продажба на климатична техника с неясен произход и с несъществуваща марка на ниска цена и с ниско качество.

Фирма „Климавент” е изключително гъвкава по отношение на цени, асортимент и срокове за доставка и монтаж, винаги сме готови да договорим максимално най-удовлетворяващи за клиентите ни условия.

Защо да изберете "Климавент"? Ние предлагаме:

  •  Висококвалифициран и компетентен сервиз
  •  Изчерпателна информация относно предлаганите на пазара климатични системи
  •  Предварителен оглед в удобно за клиента време
  •  Професионален монтаж съобразен с изискванията на клиента
  •  Експресно отреагиране при възникнал проблем
  •  Гаранционно и след гаранционно обслужване на машините
  •  Климатици на лизинг чрез ЦКБ с и без първоначална вноска
  •  Климатици на лизинг чрез CrediGo с и без първоначална вноска

Освен доставка, продажба, монтаж и сервиз на климатични системи ние предлагаме на нашите клиенти демонтаж, профилактика, зареждане с фреон, подмяна на амортизирани вече части на климатични системи. Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в монтиране и ремонт на климатични системи. В изпълнението на професионалните си ангажименти ние се стремим към осигуряване на най- качествено обслужване на нашите клиенти и партньори. На нас се довериха:

- "Окръжен съд – Варна"
- "Булгаргаз холдинг"
- "Пътстрой – Варна"
- "Хидрострой"
- "Пътища и мостове"
- "Хайат България кемикъл"
- "Градски транспорт"
- "Фреш ап козметикс"
- "Напоителни системи"
- "Глав Булгар Строй
"
- МЦ "Св. АННА"
- "Девин експрес"
- "Астрал холидейз"
- аптеки "Санита"
- ЗПАД ДЗИ,
както и много хотели, ресторанти, магазини и частни клиенти.

От началото на 2010 г. фирма "Климавент" става официален дистрибутор на норвежката марка "ADAX", предлагаща едни от най-качествените и надеждни електрически отоплителни панели.